Hyggeligt sommerhus med lukket have

Fint sommerhus, beliggende cirka 600 meter fra den fineste badestrand og 1 km. eller 4 min i bil fra byen.  Huset har 3 soveværelser, hvoraf et at værelserne har 2 køjesenge. Sommerhus nr. 93 giver jer alle muligheder for en skøn sommerferie. I dette utroligt hyggelige sommerhus, der kan rumme hele familien og som er meget børnevenligt, vil I finde ro til en rigtigt familieferie.

Der er egen lukket have, hvor der er rig mulighed for at lege / spille bold. Der er gratis adgang til Øster Hurup’s feriecenters hyggelige subtropiske vandland ( 30 grader) og slutrengøring. Huset har egen vaskemaskine og egen parkering.

Tæt på strand og by

Det er vigtigt at I vælger det rette sommerhus, som I føler opfylder jeres behov for plads, mens I holder jeres ferie hjemmefra. Vågn op og nyd dagen i en by, der er klar til at byde dig velkommen. Tag en tur til stranden og spis en is i varmen, eller tag på besøg i vandlandet og nyd synet ud over havet på en regnvejrsdag.

Har du brug for hjælp så finder du os i receptionen i vandlandet. Vi er klar til at hjælpe dig med ideer til aktiviteter, som du kan finde i byen, i nærområdet eller hvis i vil ud på en dagstur.

Hjemmeside faciliteter Hus 93
Del...Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page