Charmerende sommerhus med god plads til 6 personer

Hyggeligt og skønt sommerhus ved Østkystens bedste badestrand. Huset ligger i anden klitrække med udsigt til havet. Her kan familien nyde en dejlig tur ved stranden eller boltre sig i Feriecenter Øster Hurups subtropiske badeland (30 grader), som ligger 9 minutters gang herfra. Huset har tre soveværelser og et badeværelse med lille sauna.

Når I booker dette meget hyggelige sommerhus med god plads til 6 personer i egen lukket have, er der mange muligheder for ferieoplevelser i Øster Hurup og omegn. GRATIS adgang til Feriecenter Øster Hurups subtropiske vandland (30 grader) samt slutrengøring er inkluderet i prisen.

Familieoplevelser

Mariager Fjord er også kendt som Danmarks Smukkeste Fjord og området omkring fjorden er fyldt med gode oplevelser. Oplev f.eks. de små hyggelige fjordbyer med hver deres helt unikke charme. Besøg også feriebyen Øster Hurup, som har Danmarks mest børnevenlige strand. Holder du ferie med børn i Ferielandet Mariager Fjord, er der nok af underholdning og udfordringer for hele familien. Besøg f.eks. et af områdets spændende oplevelsescentre, hvor I kan lære, samtidig med, at I har det sjovt sammen.

Fortiden i Øster Hurup: Krigen på Helberskov Bjerg

I landsbyen Helberskov, øst for Hadsund, ligger et stort sandbjerg som blev skabt i istiden.“Bjerget” i Helberskov har den helt særlige historie, at det var det sidste sted i Europa, hvor 2. verdenskrig sluttede. Det skete Kr. Himmelfartsdag, den 10. maj 1945, hvor en engelsk panservognsgruppe kom til stedet og tvang den tyske oberstløjtnant Simon til at opgive den stærke tyske befæstning, der var på Bjerget. Simon var ellers fast besluttet på “at kæmpe til sidste mand”, som Hitler havde opfordret til.

Del...Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page