Feriecenter Øster Hurup`s Luksus sommerhuse.

Feriecenter Øster Hurup`s Luksus sommerhuse er på 64 m²  og en dejlig 12 m² stor terrasse. Feriecenter Øster Hurup`s sommerhuse er udstyret med 4 sovepladser (soveværelse med dobbeltseng og soveværelses med 2 enkeltsenge - sovesofa i stuen til 2 opredninger -der er 6 dyner og puder), samt toilet og brusebad.

Køkkenet er udstyret med køleskab, kaffemaskine, el kedel, komfur, ovn og opvaskemaskine. Terrassen har spisebord til 6 personer og der er TV med 5 kanaler i opholdstuen. I alle de røde sommehuse er der mulighed for internet (Wi-Fi).

Når I bor i Feriecenter Øster Hurup`s Luksus sommerhuse, er der gratis adgang til vores subtropiske badeland for jer på bookingen og I kan invitere jeres gæster til en særlig dagspris - bare henvend jer i Reception med gæsten, så får I et armbånd der gælder hele dagen.

Alle som leje Feriecenter Øster Hurup`s Luksus sommerhuse, betaler ikke for slut rengøring eller vandforbrug samt internet - den eneste afregning der er ved afrejse er strømforbruget. Der er mulighed for at tjekke allerede aften før hvis I skal tidligt afsted næste morgen.

 

Del...Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page