Det hyggelige familie feriecenter Øster Hurup, ligger helt perfekt ved stranden til gode sommerdage og med subtropisk badeland med varmegaranti.

Vores Feriecenteret ligger med 70 hyggelige røde træ sommerhuse ligeud til Aalborg bugt. ved den smukke havn hvor I let finder leg med krabbeløb eller muslinger til suppen - ligesom mange selv fanger fisken til middagen. Der er også flere muligheder for at handle friske grøntsager ved lokale boder. 

I centerbygning med subtropisk vandland, er der et legerum til de mindste i familien samt et billiard og reception.

Feriehuse er opført i 1991 og er løbende renoveret.Sommerhusene er privatejede hvilket betyder, at indretningen i husene er unik på hver deres måde. Det må ikke ryges i feriecenteret da alle husene er røgfrie, der er mulighed for at tage hunden med på ferie.

Alle huse ligger direkte ud til den børnevenlige Kattegat strand med legepladser mellem husene og tæt på centerbygningen. Vi giver mulighed for at vælge huse med eller uden direkte havudsigt, og så er det selvfølgelig muligt at booke flere huse ved siden af hinanden hvis man er flere der rejser sammen.

Alle husene er;
• 64 m2 fordelt på to etager med plads til i alt 6 personer (4+2)
• To værelser (1 soveværelse med dobbeltseng og 1 værelse med to enkeltsenge)
• Stue med mulighed for opredning til 2 på sovesofa.
• Fuldt funktionsdygtig køkken med opvaske maskine, kaffemaskine, ovn og komfur samt spiseplads
• Toilet med bruser
• Egen terrasse
Feriehuse ligger direkte til den børnevenlige kattegatstand og feriebyen Øster Hurup
Feriecenter Øster Hurup ligger helt unikt med det ene ben placeret på Kattegats bedste strand og det andet ben direkte i den hyggelige ferieby Øster Hurup, der summer af liv og glade dage hele når børnene har fri.
Den kilometerlange, hvide badestrand har lave klitter og Blåt Flag. Stranden er meget børnevenlig, idet bølgerne er små og vandet kun langsomt bliver dybt. Stranden egner sig udover badning, solbadning og diverse strandaktiviteter sig også godt til surfing.

Del...Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page